Uw cd persing in goede handen

Als u op zoek bent naar een partij die u van dienst kan zijn op het gebied van een cd persing, dan bent u bij de CD Fabriek op de juiste plek beland. Wij persen uw cd vakkundig en zorgen altijd voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. We beschikken over een jarenlange ervaring en met onze eigen cd perserij zijn we in staat om de complete persing van elk soort cd te vervaardigen. We nemen u veel werk uit handen en begeleiden u gedurende het gehele traject.

cd persing

Altijd kwaliteit in cd persing

In onze cd perserij hebben we de beschikking over de nieuwste apparatuur en de modernste productietechnieken. Behalve dat onze producten altijd van hoge kwaliteit zijn, zijn we ook in staat om zeer efficiënt te produceren. Met als grote voordeel voor u: uiterst lage productiekosten. Het maakt bovendien niet uit hoe groot uw gewenste oplage is. Ook bij aantallen van onder de 500 cd’s is cd persing bij ons mogelijk. Kies dan voor cd duplicatie, voor aantallen vanaf 50 stuks.

Cd persing: zo werkt dat!

De naam zegt eigenlijk al hoe het proces in zijn werk gaat. Elke cd persing vindt plaats met behulp van een speciale perstechniek. De benodigde data persen we direct op de betreffende cd. Een cd is vervaardigd uit plastic en daar zit weer een aluminium reflectielaag op die door de laser van de cd-speler wordt teruggekaatst. We verwarmen de pvc-korrels en spuiten die in een mal. Vervolgens persen we de data op de cd en brengen we de reflectielaag op de cd aan. Ter bescherming komt daar nog een laklaag overheen.

Cd persing inclusief bedrukking
We kunnen meer dan alleen het persen van cd’s. U kunt bij ons ook terecht voor het drukwerk op uw cd en de cd hoes. Voor de meest scherpe en realistische afdrukken heeft u daarbij de keuze uit verschillende druktechnieken zoals zeefdruk, offset, inkjet of thermisch. De medewerkers uit onze ontwerpstudio verrassen ons en onze klanten elke keer weer met de mooiste creaties. Maar ook als u een eigen ontwerp heeft, kunnen we dat op uw cd of cd hoes drukken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van cd persing bij de CD Fabriek of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op.

[accordion clicktoclose=true]
[accordion-item title=”Offerte aanvragen, klik hier” ][contact-form-7 id=”69″ title=”Offerte aanvragen, klik hier”][/accordion-item]
[/accordion]

Gerelateerde pagina’s:

CD Productie | CD Perserij | CD Persen | Vinyl Persen | CD Dupliceren | DVD Dupliceren

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT