Uw cd productie professioneel geregeld

Voor een cd productie van de beste kwaliteit tegen een lage prijs gaat u naar de CD Fabriek. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en beschikken over een jarenlange ervaring. Met een eigen cd perserij zijn we in staat om de complete persing van elk soort cd te vervaardigen. We begeleiden u gedurende het gehele traject. Bij ons komen kwaliteit, service en vakmanschap allemaal onder één dak samen.

cd-productie

De nieuwste technieken voor cd’s persen

Als wij een cd persen, dan maken we uiteraard gebruik van de allerlaatste technieken in onze ultramoderne cd perserij. We hebben de beschikking over een geavanceerde productielijn die de kwaliteit van uw cd constant garandeert. Het is bij ons al mogelijk om uw cd productie te laten persen vanaf een oplage van 50 stuks.

Jarenlange ervaring

We werken voor bekende artiesten, platenmaatschappijen en artiestenbureaus en beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cd persen. Daarbij zijn wij in staat om de kosten altijd laag te houden. Kies voor de CD Fabriek en u weet zich verzekerd van een betrouwbare partner. Of u nu een artiest of een bedrijf bent: u zult vast en zeker trots zijn op het eindresultaat. Bovendien kunnen wij u nog op andere vlakken van dienst zijn. Denk daarbij aan het succesvol promoten van uw productie en deze aan te bieden bij zowel landelijke als regionale radiostations én als download op verschillende bekende online muziekdiensten.

Wilt u meer informatie over cd persen door de CD Fabriek of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.

[accordion clicktoclose=true]
[accordion-item title=”Offerte aanvragen, klik hier” ][contact-form-7 id=”69″ title=”Offerte aanvragen, klik hier”][/accordion-item]
[/accordion]

 

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT