Cd persen bij 123CD

Bent u op zoek naar een professionele partij die gespecialiseerd is in cd persen? Schakel dan de kennis en kunde van de medewerkers van de 123CD in. Wij zijn ware specialisten op het gebied van digitale media. In onze eigen cd perserij verzorgen wij de complete persing van elk soort cd. U wordt door ons gedurende het gehele traject begeleid zodat we uiteindelijk het door u gewenste eindproduct afleveren. Bij de CD Fabriek zijn kwaliteit, service en vakmanschap allemaal onder één dak bijeengebracht.

cd persen

123CD – Ook voor CD Persen

De nieuwste technieken voor cd’s persen

Als wij een cd persen, dan maken we uiteraard gebruik van de allerlaatste technieken in onze ultramoderne cd perserij. We hebben de beschikking over een geavanceerde productielijn die de kwaliteit van uw cd constant garandeert. Het is bij ons al mogelijk om uw cd productie te laten persen vanaf een oplage van 50 stuks.


CD Persen in kleine oplages

Het is afhankelijk van het oplageaantal welke methode u kiest voor het laten vervaardigen van uw cd’s. Als u minder dan 500 cd’s wilt laten maken dan kunt u het beste kiezen voor cd dupliceren. Gaat het om meer dan 500 stuks, dan raden wij altijd cd persen aan.

Wat houdt cd dupliceren in?

Een cd dupliceren staat bij velen beter bekend onder de term cd branden. In feite wordt er bij het cd dupliceren dus steeds een kopie gemaakt van een (bestaande) cd. De cd die daarbij als basis wordt gebruikt voor de nieuwe exemplaren wordt ook wel de master cd genoemd. U vergelijkt cd dupliceren het beste met een computer waarmee u thuis ook cd’s kunt kopiëren. Uiteraard worden er door een professioneel bedrijf als 123CD vele betere branders gebruikt dan die aanwezig zijn in de pc’s en laptops van consumenten. Daarnaast zijn ook onze cd’s van A-grade kwaliteit zodat een professioneel resultaat altijd gegarandeerd is.


Cd’s persen met behulp van de nieuwste technieken

Als wij in onze cd perserij een cd persen, dan maken we uiteraard gebruik van de allernieuwste technieken. We hebben de beschikking over een geavanceerde productielijn die keer op keer de kwaliteit van uw cd garandeert. U kunt bij ons uw cd of dvd productie al laten persen vanaf een oplage van 50 stuks. Vraag online en vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk duplicatie!

Jarenlange ervaring

We werken voor bekende artiesten, platenmaatschappijen en artiestenbureaus en beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cd persen. Daarbij zijn wij in staat om de kosten altijd laag te houden. Kies voor de diensten van 123CD en u weet zich verzekerd van een betrouwbare partner. Of u nu een artiest of een bedrijf bent: u zult vast en zeker trots zijn op het eindresultaat. Bovendien kunnen wij u nog op andere vlakken van dienst zijn. Denk daarbij aan het succesvol promoten van uw productie en deze aan te bieden bij zowel landelijke als regionale radiostations én als download op verschillende bekende online muziekdiensten.

Wilt u meer informatie over cd persen door 123CD of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT