Cd dupliceren

123CD is de specialist in CD Dupliceren in een oplage van 10 – 500 stuks. Het dupliceren is bedoeld voor bijvoorbeeld een CD met muziek, data of beeldmateriaal op CD-R als ook op DVD-R. 123CD is onafhankelijk als en als CD Perserij gevestigd in Nederland.

123CD is de enige CD Perserij die uw CD in een razend tempo kan dupliceren incl. Het bedrukken van het label alsook verpakking compleet mat inlay & CD Boekje.

cd dupliceren

cd dupliceren

Waarom een CD Dupliceren bij 123CD:

  • Snelle service (ook voor spoedleveringen)
  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijs

Wat is CD Dupliceren:

CD Dupliceren is in feite het branden van de CD of DVD en gebeurd in speciale ultra moderne duplicatiemachines die voorzien zijn van de laatste technieken. Na het proces van het CD Dupliceren wordt de CD voorzien van een label wat thermisch op de CD geprint wordt (Een thermisch label is kras bestendig) De opmaak van het label en als ons drukwerk kan door onze eigen grafische ontwerpers desgewenst voor u worden opgemaakt in de CD Perserij.

CD of DVD Verpakking

Na het dupliceren en bedrukken van het label wordt uw CD of DVD verpakt in de verpakking naar uw persoonlijke keuze, uw CD van een barcode voorzien behoort uiteraard ook tot de opties. Levering op Spindel is tevens mogelijk.

Overige diensten van 123CD:

123CD is tevens de specialist in het persen van CD’s & DVD’s maar ook voor het persen van vinyl of het laten maken van een USB stick met logo bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem voor professioneel en deskundige advies over het dupliceren van een CD of DVD contact met ons op, wij helpen u graag verder!

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT