Platenmaatschappij

Stel: u bent bezig met het opnemen van een cd of u wilt dat binnenkort gaan doen. Dan kunt u de hulp en ondersteuning van een platenmaatschappij met jaren ervaring en goede contacten in de muziekindustrie natuurlijk zeer goed gebruiken. 123CD gaat verder waar anderen ophouden. Bij ons bereikt u een optimaal eindresultaat zodat u uw cd productie de gevraagde bekendheid mee kunt geven.

Wij promoten uw product

Bij 123CD hebben we de beschikking over een eigen muziekuitgeverij. Zo kunnen we op de juiste manier een actieve rol spelen bij de promotie van uw product. Uw muziek kan vervolgens legaal gedownload worden op het internet. Ook meld onze platenmaatschappij uw cd-productie aan bij de Mega-charts en beschikken we over de juiste contacten met betrekking tot pluggers.

platenmaatschappij

Bij ons eigen ontwerpbureau kunt u tevens terecht voor het laten ontwerpen van een uiterst professionele cover voor uw cd of dvd. Natuurlijk voorzien van een barcode inclusief bestelnummer op de cd-hoes. Het kan ook zijn dat u uw commerciële producties onder wil brengen bij een van de platenlabels van onze eigen platenmaatschappij? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Platenmaatschappij als muziekproducent

Om een muziekopname te laten uitbrengen voor op cd of bijvoorbeeld in iTunes, heeft u toestemming nodig van alle betrokken rechthebbenden. Denk daarbij aan de componist, de tekstschrijver en de uitvoerende artiesten. Het voordeel voor u bij 123CD is dat wij een doorlopende overeenkomst met Stemra hebben. Zo rekenen we elk halfjaar (achteraf) de auteursrechten voor alle geluidsdragers die verkocht zijn af. Aangezien we aan strenge eisen en voorwaarden moeten voldoen om zo’n contract met Stemra te sluiten, weet u zich verzekerd van een betrouwbare platenmaatschappij om uw muziek te produceren in onze eigen CD Perserij.

Bent u toe aan de volgende professionele stap op het gebied van uw eigen cd laten maken? Neem dan contact op met onze platenmaatschappij.

platenmaatschappij-nl

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT
123CD.nl