CD Maken kleine oplage

Wilt u minimaal 50 maar minder dan 500 cd’s laten maken? Dan is cd duplicatie via de CD Fabriek een goede keuze. Bij ons is de kwaliteit zeer hoog, terwijl de prijzen uiterst laag blijven. De levensduur van een gedupliceerde cd is bij ons dan ook net zo lang als die van een geperste cd.  Bij oplages van meer dan 500 stuks adviseren wij uit kostenoverwegingen altijd om uw cd te laten persen. Cd duplicatie via de CD Fabriek is overigens inclusief barcode en bestelnummer voor de legal download zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen.

CD Maken kleine oplage

Goedkope cd duplicatie kleine oplages

De kosten voor cd duplicatie starten bij ons vanaf €2,50 (per stuk en ex btw). U moet wel zelf de rechthebbende zijn van de cd. Gaat het om een audio cd, dan kunnen we ook de aanvraag richting Stemra voor u regelen. Een goed voorbeeld dus van onze vergaande service! We doen er alles aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Verschillende soorten verpakkingen bij kleine oplages

U kunt uw gedupliceerde cd’s op allerlei manieren laten verpakken. Kleinere oplages worden vaak op een spindel bij u aangeleverd. Maar er is nog veel meer mogelijk op het gebied van verpakking. Misschien wilt u wel een speciale wikkel, een kartonnen hoesje of een kleurrijke jewelcase. We stemmen uw cd verpakking volledig af op uw eisen en wensen. Waarbij we natuurlijk ook rekening houden met uw beschikbare budget.

Cd duplicatie van hoge kwaliteit

Kiest u ook voor cd duplicatie door de CD Fabriek? Wij werken met materialen van de beste kwaliteit en leveren altijd de hoogst mogelijke service. Daarbij zijn onze prijzen verder uiterst laag. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en al meer dan 25 jaar actief in de branche. Of het nu gaat om de cd duplicatie van enkele tientallen cd’s of om honderden exemplaren: bij ons bent u helemaal op de juiste plek beland.

Neem voor professionele en deskundige cd duplicatie in een kleine oplage contact met ons op!

 

[accordion clicktoclose=true]
[accordion-item title=”Offerte aanvragen, klik hier” ][contact-form-7 id=”69″ title=”Offerte aanvragen, klik hier”][/accordion-item]
[/accordion]

Gerelateerde pagina’s:

CD Productie | CD Perserij | CD Persen | CD Persing | Vinyl Persen | DVD Dupliceren | CD Dupliceren

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT