CD Duplicatie

Alleen de allerbeste kwaliteit CD Duplicatie, dat is wat telt bij 123CD, een onderdeel van The MusicGroup BV Nederland. Door het moderne machinepark van 123 CD zijn wij in staat om voordelig en supersnel een CD Duplicatie te produceren in onze eigen CD Perserij in Nederland.

Voordelige CD Duplicatie

Heeft u elders een CD Duplicatie voordeliger gezien dan bij ons? Laat het ons dan direct weten want wij zijn absoluut de voordeligste van de Benelux op het gebied van CD & DVD Duplicatie van de hoogste kwaliteit.

cd duplicatie

Waarvoor Duplicatie

Naast de duplicatie van audio is het natuurlijk ook mogelijk om diverse data en beeldmateriaal te dupliceren op een CD of DVD. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Muziek, Software, cursussen of een uitgebreide PowerPointpresentatie. Door gebruik te maken van onze cd duplicatie diensten bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Natuurlijk mag onze snelle service niet in dit rijtje ontbreken want levering van een cd duplicatie is al mogelijk binnen 24 uur (spoedlevering)

Drukwerk:

Na het duplicatie proces gaan wij voor u aan de slag met het drukwerk, dit kan gaan van een thermische opdruk van het label op de CD of DVD maar ook het drukwerk van de verpakking zoals het CD Boekje en/of hoesje behoord tot de uitgebreide mogelijkheden. Een gepaste CD verpakking met een eventuele QR of streepjescode kan worden geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.

CD Persen:
Heeft u een grote oplage CD’s of DVD’s nodig informeer dan naar onze mogelijkheid om uw CD of DVD te laten persen in onze eigen CD Perserij (gevestigd in Nederland)

Bel met onze afdeling Sales op: +31 (0)495-563234 en vraag naar al onze mogelijkheden. Een van onze medewerkers zal u zoveel mogelijk proberen toe te lichten en geheel vrijblijvend voor u een offerte samen te stellen van de CD of DVD productie.

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT