Professioneel CD of DVD product

Een cd maken in eigen beheer maken kan uitgroeien tot een contract bij een platenmaatschappij. Zo’n maatschappij zet het liefst een kant en klaar product in de markt. Maar het zal u nog verbazen hoeveel platen in de hitparade komen in eigen beheer; dat wil dus zeggen zonder platencontract.

Uw cd persing moet dan wel aan een aantal dingen voldoen. Bijvoorbeeld de ISRC-code, de barcode en de aanmelding bij de mega top 100 moeten goed geregeld zijn anders tellen de verkopen niet mee voor de notering. Een professioneel cd of dvd product zal een grotere kans maken om op de radio te komen dan een opname die van geen kanten klinkt. Dus ook het masteren van een opname is zeer belangrijk .Dit gebeurt meestal in een aparte studio. Daarbij bestaat de mogelijkheid om nummers aan te passen en er nog compressie aan toe te voegen. In de praktijk zorgt dit voor een groot verschil. Een goede gemasterde opname zal radiowaardig klinken uit elke speakerset. Bij 123CD cd perserij kunnen we het allemaal voor u regelen.

Digitale distributie via onze online cd shop

Heeft u een cd of dvd gemaakt of laten maken en wilt u dat die op de juiste manier verspreid wordt? De distributie van een cd of dvd is een zeer belangrijk onderdeel bij het uitbrengen van nieuw materiaal. Het is vaak verstandig om de distributie uit te besteden, zoals in de speciale online cd shop van onze cd perserij. Het is namelijk niet alleen belangrijk om een leuk fysiek product in handen te hebben en dat te verkopen bij een optreden, er moet ook een mogelijkheid zijn dat uw product via een centraal punt door iedereen in de wereld besteld kan worden.

Laat ons zorgen voor de digitale distributie

Maak gebruik van onze professionele webshop als u wilt dat wij uw productie distribueren. Als u vandaag bestelt, heeft u het morgen al in huis. Ga niet moeilijk doen om zelf het wiel uit te vinden want dat is al lang voor u gedaan. Alles wat wij in onze cd perserij maken, maken wij ook beschikbaar voor al uw fans. Bij optredens verkoopt u natuurlijk ook cd en dvd’s, maar hoe handig is het als een concertbezoeker achteraf op een gemakkelijke manier aan de cd of dvd kan komen?

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT