Al meer dan 25 jaar MusicGroup BV

De Musicgroup BV is al meer dan 25 jaar de nummer 1 op het gebied van CD persen, in een onafhankelijke CD Perserij gevestigd in Nederland produceren ze miljoenen CD’s & DVD’s per jaar. Door de diverse productielijnen met de allernieuwste productietechnieken zijn ze in staat om grote hoeveelheden CD’s & DVD’s te persen van een zeer hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Natuurlijk kunt u bij de Musicgroup ook terecht voor CD Duplicatie.

musicgroup

Wanneer met praat over CD Duplicatie bedoelen we daarmee een CD Dupliceren in een kleine oplage (minimaal 50 maar minder dan 500 CD’s). Het voordeel van duplicatie is dat een snelle levering altijd is gegarandeerd (binnen 24 uur is bij de Musicgroup al mogelijk).

Overige diensten van de Musicgroup

Buiten het persen van CD’s & DVD’s bieden wij tevens ook de mogelijkheid om Vinyl te laten persen of het realiseren van een USB-Stick die eventueel is voorzien van data of de opdruk van een eigen logo.

CD Mastering

Bevat uw opname teveel ruis of is de kwaliteit nog niet helemaal perfect, dan zal de Musicgroup uw CD masteren tot deze geheel naar wens is. Dit is inclusief; Individuele level aanpassing van tracks, PQ coderen en Pre-master CD en Pre-view CD.

CD & DVD Drukwerk

De Musicgroup is een bedrijf dat al jaren ervaring heeft met verpakking en drukwerk van uw CD of DVD. Onze eigen grafische ontwerpers tillen uw drukwerk naar een hoger niveau zodat het drukwerk en de verpakking van uw CD of DVD Productie commercieel geheel verantwoord is, u krijgt altijd het optimale gewenste resultaat tegen een zeer scherpe prijs.

Bel vandaag nog voor meer informatie of vraag hieronder direct online een vrijblijvende offerte aan.
T (sales): +31 (0)495-563234

[accordion clicktoclose=true]
[accordion-item title=”Offerte aanvragen, klik hier” ][contact-form-7 id=”69″ title=”Offerte aanvragen, klik hier”][/accordion-item]
[/accordion]

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT