Laat uw cd persen door specialisten

Als u een cd laat persen, dan kiest u natuurlijk het liefste voor een betrouwbare partij met vele jaren ervaring. De CD fabriek in Weert is dan een goede keuze. Wij beschikken over een heuse cd perserij waar onder andere persen, inpakmachines en sealapparaten staan. Ook is hier veel kennis aanwezig; een absolute must bij het professioneel vervaardigen van een cd of dvd met alles daaromheen.

Meerwaarde bij cd persen via ons

Een cd persen in een cd perserij is niet zo moeilijk maar de meerwaarde van een echte cd fabriek is dat er veel ervaring is met artiesten, managementbedrijven en platenmaatschappijen. Een cd persen bij ons betekent dus zoveel meer dan het maken van een leuk schijfje. Het is voor ons een kleine moeite om u met de juiste mensen in contact te brengen. Mensen die iets voor u en uw productie kunnen betekenen.

music-Group-cd-persen

Drukwerk en opmaak van uw productie

We maken ook drukwerk voor het verpakken van cd’s dus eventueel zonder dat de cd bij ons vervaardigd wordt. Denk daarbij aan de wallet digipack, digifile multi packs en vele andere eventueel luxe verpakkingen. Ook kunnen we aan de audio een cd-tekst, een ISRC-code of een digitale barcode toevoegen. De opdrukken van onze cd’s en dvd’s zijn watervast fullcolour offset wat zorgt voor een professionele uitstraling. Voor de opmaak van de hoes beschikken we over een speciale afdeling met een ervaren DTP-er. Als u het drukwerk zelf aanlevert, kijken we dat kosteloos na en geven we eventueel tips hoe het een en ander beter eruit kan zien als het gedrukt is. Aanleveren mag in PDF-file of EPS-file in CMYK en indien mogelijk 300 DPI. Kijk voor de specificaties even op www.musicgroup.nl. We sturen verder ook graag een sample cd of hoes naar u toe zodat u zelf kunt zien waar wij toe in staat zijn.

Cd persen in kleine oplages

Met onze duplicators leveren wij ook cd’s die gebrand zijn. Dat zijn meestal de kleinere oplages van 25 stuks, eventueel al compleet met hoes samengesteld. Cd persen begint bij ons bij een oplage vanaf 150 stuks . Daarin zijn wij uniek in de markt en dat komt omdat wij ook zelf de glasmaster maken. Het is voor ons net zo gemakkelijk om een cd te persen als om een cd te branden. En het complete proces van een cd persen lukt ons al binnen enkele dagen, inclusief aflevering op de door u gewenste locatie.

De CD Fabriek werkt samen met bedrijven die uw product kunnen aanmelden bij de legal download sites. Daarnaast kunnen ze eventueel ook zorgen voor de distributie en plugging van uw cd. Zelfs de opname in een professionele studio en de mastering van uw product behoort tot de mogelijkheden. De meeste van onze diensten vindt u terug op onze website en voor de nodige gratis tips verwijzen wij u graag naar www.muziekgids.nl

 

 

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT
123CD.nl