123CD als DVD Fabriek

De DVD Fabriek (onderdeel van 123CD) heeft als voornaamste doel om jou als artiest of bedrijf te begeleiden bij het persen van een CD of DVD. De DVD Fabriek van 123CD kan je desgewenst verder helpen bij de promotie en het in de markt zetten van uw CD of DVD Productie. Tevens kan er een complete CD opname verzorgt worden incl. de mastering (het perfectioneren van de CD of DVD).

Grote of Kleine oplages bij de DVD Fabriek

Bij een DVD Perserij kun je ook terecht voor een DVD of CD Duplicatie, het dupliceren van een CD of DVD is in feite het branden van een CD net zoals in een PC maar dan op een professionele manier en met grote aantallen in een mum van tijd (Meestal CD producties die snel geleverd dienen te worden en tot een aantal van ongeveer 500 stuks, daarboven is CD Persen een betere en vaak voordeligere optie.

dvd-fabriek

Afspraak = Afspraak

Wanneer u kiest voor de CD Fabriek van 123CD bent u altijd gegarandeerd van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Wij leveren tevens een luxe CD of DVD hoes die desgewenst op maat gemaakt kan worden compleet met drukwerk zoals een in-lay boekje en natuurlijk het label op de CD of DVD.

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT