De cd perserij van 123CD

Bij 123CD kunt u terecht voor alles dat met de productie, het dupliceren en het persen van cd’s en dvd’s te maken heeft. In onze cd fabriek beschikken we over een eigen cd perserij waar we elke opdracht rondom cd’s en dvd’s aan kunnen. Of het nu gaat om een kleine of juist een zeer grote oplage: u kunt er altijd voor bij ons terecht. Zoals bijvoorbeeld het dupliceren van cd’s bij oplages onder de 500 stuks en het persen van cd’s als het om meer dan 500 exemplaren gaat.

cd-perserij

Een cd perserij vol moderne apparatuur

Onze cd fabriek is voorzien van de meest moderne apparatuur zodat we als ware professionals voor u aan de slag kunnen. Wij gebruiken bijvoorbeeld speciale machines die snel en foutloos een groot aantal cd’s kunnen vervaardigen. Daar wordt allereerst een glasmaster of premaster voor gemaakt. Daarnaast gebruiken we alleen cd’s van topkwaliteit tijdens het productieproces, stuk voor stuk A-grade cd’s. Over de kwaliteit hoeft u zich dus helemaal geen zorgen te maken.

Topservice bij de cd fabriek van 123CD

U kunt bij ons voor veel meer zaken terecht dan alleen het persen en dupliceren van cd’s en dvd’s. Wat te denken van de verpakking of het drukwerk voor uw cd productie? Ook regelen wij desgewenst de aanmelding bij Stemra en promoten uw cd vervolgens dankzij onze vergaande contacten met platenmaatschappijen, radiostations en online muziekdiensten. Dat betekent voor u begeleiding van A tot Z gedurende het complete traject.

Daarom kiest u voor onze cd fabriek:

  • meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cd producties
  • beschikking over een eigen cd fabriek
  • zowel voor grote als kleine oplages
  • altijd snelle levering
  • topkwaliteit
  • uitstekende service

Wilt u meer weten over onze cd fabriek of wilt u ons inschakelen voor uw project? Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

Kijk ook eens op www.cdfactory.nl

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT