CD persing: ook voor kleine oplages

cd persingCD Persing
Op het gebied van het persen van cd’s heeft de CD Fabriek al meer dan 25 jaar ervaring. Ook als uw oplage maar klein is, zorgen wij nog voor een professionele persing. We zijn namelijk ook erg sterk in het verzorgen van kleinere opdrachten die we compleet met drukwerk leveren. Dankzij onze eigen koerier kunnen we heel snel door heel Nederland leveren. Een cd duplicatie van minimaal 50 stuks is bijvoorbeeld al leverbaar binnen 24 uur. En dat is inclusief barcode en bestelnummer voor de legal download, zonder extra kosten!

Een Complete cd productie.

We zijn toonaangevend binnen de markt en beschikken over veel ervaring op de werkvloer. Het stelt ons in staat om uw cd productie professioneel te verzorgen, compleet van begin tot eind. Met behulp van onze tips maakt u van uw idee een echte hit! We houden alles in eigen huis: zowel het cd persen als de glasmastering en de pre mastering.

Wilt u ook weten wat voor u de mogelijkheden zijn op het gebied van cd persen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT