Cd persen en download

Het is een vraag die door veel artiesten gesteld wordt: kies ik voor cd persen of kan ik met een download ook mijn doel bereiken? Het antwoord daarop is eenvoudig: een artiest kan nog steeds niet zonder de aanwezigheid van een cd of dvd. Er zijn nog heel veel fans die downloaden helemaal niets vinden. Zij willen het liefst een cd of dvd met een mooie verpakking waarbij ook nog het een en ander te lezen is over de artiest. En dat is wel te begrijpen. Het beschikken over een downloadmogelijkheid is natuurlijk wel een mooie aanvulling.

Cd-persen-download

Cd persen in een cd perserij

Cd persen wordt op het internet door veel bedrijven aangeboden. Soms gaat het dan om bemiddelaars maar er zijn ook echte cd en dvd fabrieken waar u terecht kunt. Bij het vergelijken van de offertes zult u zien dat u het beste een cd/dvd kunt laten persen bij een echte cd perser. Zonder extra tussenpersoon voorkomt u namelijk ook een extra te betalen vergoeding. De belangrijkste kostenposten bij het maken van een cd of dvd zijn: de hoes, de verpakking, de glasmaster en uiteraard de rechten op de muziek. Laat u informeren door 123CD: een echte cd fabriek die onderdeel is van de CD Perserij.

Hoe gaat het cd persen in zijn werk?

Het proces van een cd persen begint uiteraard bij uw opname op cd-r of een digitale DDP-file via de mail. Daar maken we in onze cd perserij een glasmaster of stamper van. Van deze stamper persen we de cd schijfjes. Ze zijn voorzien van een dun laagje aluminium en een beschermlaklaag. Wij vragen u altijd om een voorschot te betalen bij de start van het cd persen. Tussen de verschillende aanbieders zullen de prijzen rondom cd persen niet zoveel van elkaar verschillen. Wij onderscheiden ons dan ook met name op het gebied van service. Die vinden wij erg belangrijk, zodat u als u vragen heeft ook altijd een duidelijk antwoord krijgt.

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT