CD Perserij

Wilt u een cd laten persen op een professionele manier? De CD Perserij van de Musicgroup is een specialist op het gebied van digitale media. Voor elke cd productie bent u bij ons aan het juiste adres. Grote of kleine oplages, met of zonder professionele cd hoezen: bij ons is het allemaal mogelijk. Aangezien we beschikken over een eigen cd perserij kunnen we alles in eigen huis voor u verzorgen. We beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en zorgen altijd voor een complete begeleiding bij het vervaardigen van uw eindproduct. Bij de CD perserij kiest u voor kwaliteit en de allerbeste service. Een cd persing of cd duplicatie kunnen wij dan ook heel snel voor u leveren.

cd perserij

De Cd perserij: ook voor kleine oplages

Op het gebied van het persen van cd’s heeft de CD perserij al meer dan 25 jaar ervaring. Ook als uw oplage maar klein is, zorgen wij nog voor een professionele persing. We zijn namelijk ook erg sterk in het verzorgen van kleinere opdrachten die we compleet met drukwerk leveren. Dankzij onze eigen koerier kunnen we heel snel door heel Nederland leveren. Een cd duplicatie van minimaal 50 stuks is bijvoorbeeld al leverbaar binnen 24 uur. En dat is inclusief barcode en bestelnummer voor de legal download, zonder extra kosten!

Complete cd productie

We zijn toonaangevend binnen de markt en beschikken over veel ervaring op de werkvloer. Het stelt ons in staat om uw cd productie professioneel te verzorgen, compleet van begin tot eind. Met behulp van onze tips maakt u van uw idee een echte hit! We houden alles in eigen huis: zowel het cd persen als de glasmastering en de pre mastering.

Wilt u ook weten wat voor u de mogelijkheden zijn op het gebied van cd persen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.

Enkele referenties uit de CD Perserij:

CD PERSERIJ MET GLASMASTERING EN PREMASTERING

Voor het maken van een goede cd persing in onze cd perserij, maken we eerst altijd een premaster die de basis vormt voor het maken van een glasmaster. De glasmaster vormt de basis voor de uiteindelijke cd persing, waar de cd’s mee vervaardigd worden. De glasmaster vervaardigen we in een steriele en stofvrije ruimte. Daarna galvaniseren we de glasmaster en die laag wordt weer van de glasmaster gescheiden. Vanaf nu kunnen er zo veel cd’s geproduceerd worden als u wilt, waarbij de glasmaster altijd als basis dient.

Wilt u ook uw cd laten masteren in de cd perserij van de CD Fabriek? Neem dan contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

[accordion clicktoclose=true]
[accordion-item title=”Offerte aanvragen, klik hier” ][contact-form-7 id=”69″ title=”Offerte aanvragen, klik hier”][/accordion-item]
[/accordion]

De juiste cd hoes bij de CD Perserij

Ook maken we in onze cd perserij veel cd-r’s met een professioneel hoesje. Dat is handig bij het zelf branden van een demo cd of single cd want u kunt er veel kosten mee besparen. Er zijn in Nederland en België veel bedrijven die het branden van een cd of dvd voor u kunnen regelen. Maar houd zeker ook de aanbiedingen rondom cd persen goed in de gaten. Tegenwoordig kunt u al voor een klein bedrag een cd persing regelen. Het grote voordeel van een geperste cd is dat deze er professioneel uitziet. Daarnaast is de kans op een miskleun uitgesloten want een cd persen gaat altijd volgens de isso-specificatie van Philips. Dat wil zeggen dat de cd is gemaakt met een glasmaster (de mal) waar de cd’s en dvd’s mee worden geperst. Zo  weet u zeker dat de cd (de kopie) dus altijd af te spelen is op een cd speler.

cd hoes CD-Perserij

© 123CD.NL | WEBDESIGN YOUR CONCEPT